UNICEF sijoittaa 100 000 dollaria humanitaarisiin lohkoketju- ja salausprojekteihin

UNICEF-kryptorahasto haluaa tukea ryhmäketjuja aloittavia yrityksiä, jotka käsittelevät COVID-19: ää ja humanitaarisia haasteita nousevissa maissa. Organisaatio aikoo käyttää 100 000 dollaria hankkeen tukemiseen.

YK: n kansainvälinen lastenrahasto on osoittanut suurta kiinnostusta avoimen lähdekoodin tekniikkaan viime vuosina. Kiinnostus on saanut organisaation investoimaan joihinkin startup-yrityksiin, jotka ovat linjassa tavoitteensa Bitcoin Evolution kanssa ja toimivat lohkoketjuteknologialla.

Organisaatio pyrkii myös lisäämään toimintaansa tällä alueella laajentaakseen osallistumistaan ​​edelleen teknologiavetoisiin startup-yrityksiin

UNICEF Venturesin sijoitusneuvoja Cecilia Chapiro paljasti äskettäin, että organisaatio käytti innovaatiorahastoaan neljä vuotta sitten tukemaan kehitysmaiden rakennettua nousevaa teknologiaa. Siitä lähtien se on tukenut yli 50 startupia 35 maassa. Hän sanoi, että rahaston tavoitteena on auttaa aloittavia yrityksiä kasvamaan, mikä hyödyttää kehittyvien maiden lapsia.

„Investoimme tekniikoihin, joilla on potentiaali vaikuttaa miljardeihin ihmisiin, etenkin kehittyvien maiden lapsiin“, hän sanoi.

Chapiro sanoi, että UNICEFin kiinnostus blockchain-tekniikkaan on organisaation vahva usko siihen, että tekniikalla on valtava vaikutus globaaliin ympäristöön. Siksi UNICEFin innovaatiorahoitusosasto sijoitti 100 000 dollaria kuuden startupin rahoittamiseen.

Viime vuoden lokakuussa UNICEF käynnisti yhteistyössä Ethereum-säätiön kanssa salausvaluuttarahaston. Chiapiro sanoi, että salausrahastolla on sama tavoite kuin innovaatiorahastolla. Ainoa eri asia on se, että entinen tehdään tiukasti kryptovaluutassa.

Innovaatiorahasto antaa yrityksille mahdollisuuden saada vuoden portfoliokokemuksen osallistumisensa kautta. Chiapiro kertoi, että UNICEF sijoittaa varoja yrityksiin, joiden hankkeita voidaan vahvistaa ja tarkistaa, mikä hyödyttää useita käyttäjiä. Yhden vuoden ohjelman jälkeen UNICEF tarjoaa edelleen tukea ja yhdistää heidät muihin sijoittajiin.

UNICEF tekee suuria investointeja salaustekniikkaan

UNICEF oli 20. kesäkuuta uutisissa, koska järjestö teki suurimman salausinvestointinsa . Se käytti noin 28 000 (125 ETH) kahdeksassa avoimen lähdekoodin teknologiayrityksessä. Pian tämän sijoituksen jälkeen UNICEF ilmoitti aikovansa sijoittaa toisensa 100 000 dollarin arvosta sekä salaus- että Yhdysvaltain dollareita yrityksiin, jotka käsittelevät COVID-19-pandemiaa ja muita maailmanlaajuisia haasteita.

Edellisen sijoitusrahoituskierroksen aikana StaTwig, intialainen startup-yritys hyötyi rahastosta. UNICEF sijoitti alun perin myös Meksikossa sijaitsevaan startup OS -kaupunkiin.